(untitled) (Perner’s Contacts, 2007)
Preprava jednotlivých vozňov aj v súčasnosti patrí do základnej ponuky mnohých dopravcov pôsobiacich na železničnom prepravnom trhu. Tento článok prináša informácie o stave v preprave jednotlivých vozňov vo Švajčiarsku v júni 2007.