(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Tento článek je zaměřen na problematiku lokace dopravních uzlů na dopravní síti, s využitím moderních optimalizačních algoritmů. Hlavní důraz je kladen na využití genetických algoritmů, které pracují na principu umístění s jednoduchým hubem bez omezení kapacity a simulaci evolučních procesů použitých na dopravních uzlech.