(untitled) (Perner’s Contacts, 2010)
Článek se zabývá způsobem monitorování pohybové aktivity osoby v případech, kdy je vystaven nebezpečí (záchranář, hasič), či na jeho bdělosti závisí jiní lidé nebo majetek (strojvedoucí), a to se zaměřením na využití moderních prvků INS MEMS.