(untitled) (Perner’s Contacts, 2019)
Operatívne riadenie vlakovej dopravy si vyžaduje kvalitnú informačnú podporu. Všetky operatívne kroky sú naviazané na informácie, ktoré majú všetky kompetentné osoby k dispozícii a môžu z nimi pracovať. Príspevok predstavuje novú aplikáciu v podmienkach manažéra infraštruktúry (ŽSR), ktorá je prioritne určená pre výpravcov. V súčasných podmienkach majú prehľad len o vlastnej stanici a priľahlých medzistaničných úsekoch. Pripravovaná aplikácia umožňuje získať prehľad nielen v najbližšom okolí vlastnej stanice, ale aj vo vybraných traťových úsekoch podľa voľby každého používateľa.