(untitled) (Perner’s Contacts, 2019)
Príspevok sa zaoberá reguláciou dopravy vo vybraných centrách miest a to na základe mestského elektronického mýta. Prvá kapitola príspevku je zameraná na dôvody zavedenia mestského elektronického mýta. Druhá kapitola je zameraná na hlavné ciele mýtneho systému. Tretia kapitola je zameraná na technológie systému mestského elektronického mýta, ktoré sú v súčasnosti využívané. Štvrtá kapitola je zameraná na konkrétne systémy mestského elektronického mýta vo vybraných mestách. Cieľom príspevku je poukázať na možnosti zníženia emisnej záťaže a zvýšenia kvality ovzdušia v mestách zavedením regulácie dopravy do centra mesta prostredníctvom mestského elektronického mýta.