(untitled) (Perner’s Contacts, 2019)
V příspěvku je popsán postup vytváření itinerářů na závěr procesu optimalizace obslužných tras. Jsou zde podrobně rozebrány použité metody a programové prostředky pro automatizovanou tvorbu kvalitních tiskových výstupů.