(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Článok sa zaoberá konštrukčným návrhom prestavby jednonápravového mobilného pracovného stroja na dvojnápravový. Získané vizualizované návrhy budú poskytovať náhľad na približný stav po reálnom zostrojení prototypu. Cieľom tejto úpravy je vylepšenie jazdných a prevádzkových parametrov tohto stroja tým spôsobom, aby došlo k zvýšeniu jeho využiteľnosti. Základné kritériá, ku ktorým bude návrh inklinovať, sú najmä zachovanie malých rozmerov z dôvodu prepravy za osobným vozidlom, ľahká ovládateľnosť, obsluha či prejazdnosť terénom. Zámerom je, aby rozmery novej konštrukcie poskytovali dostatočné miesto pre ergonomické usporiadanie pracoviska obsluhy a taktiež, aby bola hmotnosť malotraktora do 500 kg z dôvodu nosnosti štandardného prívesu za osobné motorové vozidlo.