(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Příspěvek řeší změnu vlečkové technologie pro elektrárnu na fosilní paliva s použitím nového překládkového systému kontejnerů Innofreight. Jedná se o moderní systém pro přepravu energetického uhlí ve speciálních přepravních jednotkách, kontejnerech Innofreight. Posouzení nové technologie zohledňuje nejen technické, ale zejména technologické a ekonomické změny a přínosy.