(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Článek se zabývá poptávkou po letecké dopravě v Evropě a tím, do jaké míry je poptávka ovlivnitelná, a konkrétně tedy vlivem teroristických útoků, jejichž počet se na celém světě neustále zvyšuje. Ovlivnění poptávky je zkoumáno v krátkodobém časovém horizontu od uskutečnění teroristických útoků, a to na případech letišť v Paříži a Bruselu. Pro provedení výpočtů je použita jednofaktorová analýza rozptylu (ANOVA).