(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Příspěvek popisuje konstrukční návrh modelu otočného nástěnného jeřábu. Jeřábový vozík nástěnného jeřábu, ve formě tažené kočky je osazen zdvihovým mechanismem, je instalován na výložníku modelu nástěnného jeřábu.