(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Článek je zaměřen na cenový mix užívaný nízkonákladovými leteckými dopravci se zvláštním zaměřením na specifickou cenotvorbu a la carte. V první části jsou nastíněna specifika cenového mixu leteckých nízkonákladových dopravců a postavení cenotvorby a la carte v rámci mixu. Obecná východiska jsou uvažována při realizaci analýzy zaměřené na určení míry a formy aplikace a la carte cenotvorby. V závěru článku jsou diskutovány a zhodnoceny získané poznatky.