(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Článek se zabývá problematikou zpomalovacího prahu umístěného na pozemní komunikaci a jeho vlivu na automobil. Je zde zpracována problematika přejezdu automobilu přes zpomalovací práh v podobě softwarové simulace. Cílem příspěvku je zhodnocení velikosti zatížení přenášeného z vozidlových kol do nosných konstrukcí vozidla a to při přejezdu terénní nerovnosti rozdílnou rychlostí.