(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Predmetom článku je výber najvhodnejšieho variantu prepravy pri realizácii prepravy medzi juhovýchodnou Áziou a Slovenskom s použitím metódy multikriteriálneho rozhodovania. Pre porovnanie boli vybraté štyri významné európske námorné prístavy. Východiskové miesto je stanovené v ázijskom prístave Singapur.