(untitled) (Perner’s Contacts, 2017)
Príspevok sa venuje problematike navrhovania skladov z globálneho pohľadu. V príspevku sú uvedené výsledky stručnej analýzy publikácií, ktoré sa venujú danej problematike. Ako vyplýva z analýzy danou problematikou sa zaoberajú mnohí autori buď komplexne alebo sa venujú izolovaným problémom. Ďalšiu časť príspevku tvorí vymedzenie problémov, ktoré je potrebné riešiť pri návrhu skladu na strategickej, taktickej a operatívnej úrovni. V závere sú uvedené štyri hlavné oblastí, ktoré sa riešia pri návrhu skladu.