(untitled) (Perner’s Contacts, 2016)
V příspěvku byly popsány jak současná situace kombinované dopravy a zejména dopravy kontinentální v ČR a aspekty jejího dalšího možného rozvoje. Velmi významné je využití kontinentální KD v logistických řetězcích a to zejména při přepravě paletovaného zboží.