(untitled) (Perner’s Contacts, 2016)
Tento článok sa zaoberá určovaním zraniteľných prvkov dopravnej siete s využitím metód viackriteriálneho rozhodovania. Na účel určovania zraniteľnosti bola použitá konkrétna metóda AHP - Analytic Hierarchy Process. Táto metóda je aplikovaná na reálnych úsekoch cestnej siete Slovenskej republiky. Jednotlivé úseky sú posúdené na základe vybraných kritérií a princípoch zvolenej metódy.