(untitled) (Perner’s Contacts, 2016)
Článek se zabývá detekováním poštovní přepravní klece při průchodu RFID bránou v závislosti na použitém RFID tagu a jeho poloze. Testovány byly dva rozdílné tagy a to aktivní tag typu RFID-tag-MET96 a pasivní tag typu HA-VIS FT 89. Oba RFID tagy jsou konstruovány na kovové předměty.