(untitled) (Perner’s Contacts, 2015)
V rámci příprav na širší téma struktura logistických procesů byl proveden výzkum. Výzkumnou otázkou bylo, zda volba samostatného centrálního útvaru logistika ve výrobním podniku je ve vztahu s velikostí výrobního podniku nebo odvětvím. Cílem tohoto příspěvku je prezentovat některé výsledky tohoto výzkumu.