(untitled) (Perner’s Contacts, 2015)
Článek pojednává o kapacitních možnostech trati 031, a to v rámci vytíženého úseku mezi dvěma krajskými městy. Řeší kapacitu vzhledem k vybudování dvoukolejné vložky mezi stanicemi Stéblová – Opatovice nad Labem - Pohřebačka stejně jako možnost zavedení zcela periodického jízdního řádu včetně možných vlivů tohoto opatření na kapacitu trati.