VLIV PŘIPRAVOVANÝCH DOPRAVNÍCH STAVEB NA DOPRAVNÍ SITUACI V MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 6 (Perner's Contacts, 2014)
Článek se zabývá popisem vlivů tří významných dopravních staveb – tunelového komplexu Blanka, prodloužení trasy metra V.A. a modernizované železniční trati č. 120 s odbočkou na ruzyňské letiště; na dopravní situaci v oblasti městské části Praha 6. Posouzení těchto vlivů bylo provedeno v Dopravní koncepci zpracované na ČVUT FD.
Keywords: Praha 6; tunel Blanka; železnice na letiště; metro; ovlivnění