OBSTARÁVANIE DOPRAVNEJ OBSLUŽNOSTI (Perner's Contacts, 2013)
Príspevok rozoberá problematiku optimalizácie dopravnej obslužnosti hromadnou osobnou dopravou. V prvej časti rozoberá postavenie hromadnej osobnej dopravy v SR. Ďalšia časť príspevku popisuje požiadavky na zabezpečenie dopravnej obsluž-nosti v regionálnej hromadnej osobnej doprave.
Keywords: objednávanie; dopravná; obslužnosť