ZPRACOVÁNÍ DAT Z RADARU GPR (Perner's Contacts, 2013)
Článek popisuje obecný princip impulsního GPR radaru, který se používá například při diagnostice vozovky. Dále je uveden jednoduchý příklad měření, který je dále simulován. Získána data jsou zpracována a vhodně zobrazena.
Keywords: GPR; georadar; migrace; zpracování dat