NÁVRH SIGNÁLNÍHO PLÁNU PRO UZAVÍRKU POMOCÍ BAREVNÉ PETRIHO SÍTĚ (Perner's Contacts, 2012)
Článek demonstruje jednoduchý model provozu silniční uzavírky řízené dočasným světelným zabezpečovacím zařízením. Model byl vytvořen jako barevná Petriho síť s využitím software CPN Tools ve verzi 3.0.4. Model je navržen tak, aby umožňoval stanovit délky zelených signálů pro oba vozidlové proudy.
Keywords: Uzavírka, signální plán, barevná Petriho síť