ZJIŠTĚNÍ ÚČINNOSTI ZAŘÍZENÍ PRO PROVOZNÍ INFORMACE V OBCI KOKORY (Perner's Contacts, 2012)
Tento článek se zabývá ověřením účinnosti bezpečnostního opatření, zejména účinnosti psychologického prvku zklidňování dopravy. Ověření účinnosti je provedeno na stacionární informativní tabuli. Toto zařízení je umístěno v obci Kokory v okrese Přerovsku.
Keywords: Informativní tabule, zklidňování dopravy, měření rychlosti, bezpečnost dopravy