METODICKÝ POSTUP PRE VÝPOČET TARIFY V CESTNEJ NÁKLADNEJ DOPRAVE (Perner's Contacts, 2012)
Príspevok sa venuje metodike pre návrh tarify v cestnej nákladnej doprave. Na základe príslušnej metodiky a dostupných údajov si môže dopravca zostaviť vlastnú tarifu, ktorú môže poskytnúť zákazníkom.
Keywords: tarifa, dopravca, náklady, návesová súprava