ANALÝZA VYBAVENIA ZASTÁVOK PRÍMESTSKEJ AUTOBUSOVEJ DOPRAVY (Perner's Contacts, 2012)
Príspevok sa zaoberá analýzou vybavenia zastávok prímestskej autobusovej dopravy. Definované sú jednotlivé kritériá kvality zastávok a vybrané kritériá sú zhodnotené. Spracovaná je kategorizácia zastávok a ich minimálne vybavenie.
Keywords: kritériá kvality, autobusová zastávka, kategorizácia zastávok