JÍZDNÍ SOUPRAVY LHV VERSUS OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKY (Perner's Contacts, 2012)
Článek se zabývá problematikou jízdních souprav typu LHV (Longer and Heavier Vehicle Combination) a jejích průjezdem okružními křižovatkami. Jako proměnné parametry byly zvoleny různé vnější průměry okružních křižovatek, 4 typy jízdních souprav (2 standardní a 2 typu LHV) a různé rychlosti vozidel.
Keywords: jízdní souprava, LHV, okružní křižovatka