SIMULÁTOR R/O RFID TAGU PODLE ISO/IEC 18000-4 (Perner's Contacts, 2012)
Článek se zabývá řešením digitální části RFID tagu splňujícím funkční podmínky dle normy ISO/IEC18000-4 odstavec 5.3.4.2.7: R/O tagy pro vysokorychlostní aplikace. Řešení je hardwarové a je popsáno částečně schematicky a částečně pomocí HDL.
Keywords: RFID, ISO/IEC18000-4, R/O tag, HDL, CPLD, FPGA