CROSS – DOCKING POMÁHA OPTIMALIZOVAŤ DODÁVATEĽSKÉ REŤAZCE (Perner's Contacts, 2011)
Článok popisuje technológiu cross – docking, formy, v akých sa táto technológia využíva, potenciálne prínosy i predpoklady jej využitia. Taktiež približuje pozíciu cross – dockingu na Európskom i globálnom trhu s logistickými službami.
Keywords: cross – docking; distribučná logistika; cross – dockové centrum