NEDOSTATKY V PŘÍPRAVNÉ FÁZI ORGANIZACE SILNIČNÍ NADMĚRNÉ PŘEPRAVY V ČESKÉ REPUBLICE (Perner's Contacts, 2011)
V článku jsou analyzovány aktuálně chybějící prostředky v technologickém procesu silniční nadměrné přepravy, zejména v přípravné fázi. K jednotlivým absencím jsou uvedena řešení. Autor se zabýval také problematikou zapojení této speciální přepravy při krizových stavech.
Keywords: krizový stav; nadměrná přeprava; povolení; přepravní trasa