TRENDY V INTEGRÁCII RIADENIA LIETADLA A POHONNEJ JEDNOTKY (Perner's Contacts, 2011)
Článok sa zaoberá trendami integrácie palubných systémov lietadiel a integráciou palubných systémov.
Keywords: elektrický; regulácia; integrácia; lietadlo; pohonná jednotka