IDS V ČESKÉ REPUBLICE - SROVNÁNÍ A ZVLÁŠTNOSTI (Perner's Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou integrovaných dopravních systémů v České republice. Důrazy jsou kladeny na srovnání a zvláštnosti jednotlivých systémů. Každý integrovaný systém je charakterizován podle daných kritérií.
Keywords: integrovaný dopravní systém; veřejná doprava; tarif