CNG A JEHO VYUŽITÍ V OSOBNÍ DOPRAVĚ (Perner's Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou využití stlačeného zemního plynu (CNG) v osobní dopravě. Důraz je kladen zejména na legislativní rámec, problematice ekologie, využívání CNG obecně a ve veřejné hromadné dopravě v České republice.
Keywords: CNG; veřejná doprava; ekologie