DEFINOVANIE PREDAJNÝCH KANÁLOV ŽELEZNIČNÉHO PODNIKU (Perner's Contacts, 2006)
V rámci výskumnej úlohy VEGA 1/1236/04 „Metodika identifikácie a analýzy prvkov kvality v dopravných službách“, ktorý sa rieši na Katedre železničnej dopravy, sa v časti zaoberajúcej sa procesným modelom dopravného podniku rieši metodika zostavy procesnej architektúry operátora železničnej nákladnej dopravy.
Keywords: železničný podnik; predajný kanál; procesná architektúra