CHODEC PŘI PŘECHÁZENÍ KOMUNIKACE (Perner's Contacts, 2006)
Počet dopravních nehod s účastí chodce je stále častěji vyslovovanou otázkou na kterou hledá řešení. Přitom by stačilo jen dodržování základních pravidel silničního provozu a trochu ohleduplnosti a ukázněnosti.
Keywords: chodec; komunikace; dopravní nehoda; silniční provoz