INTEGROVANÉ TAKTOVÉ JÍZDNÍ ŘÁDY - ČÁST I (Perner's Contacts, 2021)
Tento odborný článek seznámí čtenáře s prvopočátky zavedení Integrovaných taktových jízdních řádů a samozřejmě taky se základními pojmy, které se používají při jejich tvorbě. Článek se rovněž bude zmiňovat o matematických výpočtech pro zavádění zastávkových vlaků s úplnou dosažitelností míst zastavení.
Keywords: doprava; interval; Integrovaný taktový jízdní řád