FORMY NABÍDKY V DIFERENCOVANÉM SYSTÉMU DOPRAVNÍ OBSLUHY (Perner's Contacts, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou různých forem nabídky v diferencovaném systému dopravní obsluhy. Pozornost je především věnována systémům občanský autobus, taxibus, regionální autobus, městský autobus a rychlý autobus.
Keywords: dopravní obsluha; občanský autobus; taxibus; regionální autobus; městský autobus; rychlý autobus