SIMULAČNÝ MODEL TROLEJBUSOVEJ LINKY (Perner's Contacts, 2008)
Článok sa zaoberá popisom simulačného modelu trolejbusovej linky, ktorý bol vytvorený v simulačnom programe Extend v 4. Model bol zhotovený pre potreby overovania charakteristík dopravného systému a sledovania jeho správania v závislosti na zmene vstupných veličín.
Keywords: simulácia; model; doprava