POSUZOVÁNÍ DOPRAVNÍCH PROJEKTŮ (Perner's Contacts, 2009)
Článek se zabývá posuzováním jednotlivých variant výstavby silniční a železniční infrastruktury. Při posuzování se vychází z ekonomické a finanční analýzy a souhrnné míry společenské hodnoty, ve smyslu dopravní účinnosti a bezpečnosti.
Keywords: Silniční infrastruktura; železniční infrastruktura