OPTIMALIZACE ILS NA LKVO VODOCHODY (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá problematikou přesného přibližovacího zařízení na letišti LKVO Vodochody. Součástí příspěvku je všeobecný pohled na konfiguraci systému ILS. V další části se příspěvek zabývá hledáním alternativního řešení, jak nejefektivněji a nejrychleji optimalizovat současný navigační systém ILS na LKVO Vodochody. U jednotlivých navigačních přibližovacích zařízení je uvedena podrobnější analýza současného stavu.
Keywords: letecká doprava; navigace; kmitočet; maják