MOŽNOSTI OPTIMALIZÁCIE TECHNOLOGICKÝCH ČINNOSTÍ V TERMINÁLOCH KOMBINOVANEJ DOPRAVY (Perner's Contacts, 2010)
Článok sa zaoberá možnosťami využitia matematických metód pri optimalizovaní technologických činností v termináloch kombinovanej dopravy, pričom sú prakticky aplikované na príklade TKD Dobrá pri Čiernej nad Tisou.
Keywords: intermodálna preprava; kombinovaná doprava; optimalizácia technológie; terminál kombinovanej dopravy; kritická cesta