PŘESTUPNÍ UZLY VE VEŘEJNÉ HROMADNÉ OSOBNÍ DOPRAVĚ (Perner's Contacts, 2010)
Článek se zabývá významem přestupních uzlů ve veřejné hromadné osobní dopravě. Je zde vyjádřen vliv přestupů na celkový cestovní čas. Je zde zmíněna i vazba na kapacitu přestupních uzlů. Závěrečná část článku je zaměřena na návrh klasifikace přestupních uzlů z provozního hlediska.
Keywords: veřejná hromadná osobní doprava; přestupy; přestupní uzly; kapacita