OBECNÝ MODEL ODSTAVNÉHO POPLATKU NA AUTOBUSOVÉM NÁDRAŽÍ PRO SOUKROMÉHO VLASTNÍKA (Perner's Contacts, 2010)
Článek se zabývá nástinem problematiky stanovení obecného modelu (zobecněného postupu) pro výpočet ceny odstavného poplatku na autobusových nádražích soukromých provozovatelů/vlastníků.
Keywords: Model; zobecněné modelování; odstavný poplatek; autobusové nádraží