VYUŽITIE MODERNÝCH TECHNOLÓGIÍ V AUTOMOBILOVOM PRIEMYSLE (Perner's Contacts, 2010)
Článok sa zaoberá využívaním moderných logistických technológií v logistickýchprocesoch najmä v automobilovom priemysle. Ide najmä o použitie čiarových kódova technológie RFID v celom logistickom reťazci ako prostriedok znižovanianákladov a zlepšenia konkurenčného postavenia na trhu.
Keywords: logistika; automatická identifikácia; čiarový kód; RFID