OPTIMALIZACE DISTRIBUČNÍHO SYTÉMU NÁHRADNÍCH DÍLŮ AUTOMOBILŮ (Perner's Contacts, 2010)
Článek se zabývá problematikou optimalizace zásobování na trhu náhradních dílů tak, aby cena poskytovaných služeb byla optimální a náklady byly minimální. Přičemž největší pozornost je věnována optimalizaci dopravy, především problému optimalizace rozvozových tras, kde primárním kritériem bude časové hledisko.
Keywords: distribuce náhradních dílů; optimalizace dopravy; problém obchodního cestujícího; Clark-Wrightova metoda