POROVNÁNÍ VLIVU INDIVIDUÁLNÍ A HROMADNÉ DOPRAVY NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá posouzením emisí při přepravě osob individuální hromadnou dopravou.
Keywords: emisní normy; emise; doprava; vliv na životní prostředí