PROBLEMATIKA TAKTOVÝCH JÍZDNÍCH ŘÁDŮ (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek pojednává o základních aspektech a prvcích plánování taktových jízdních řádů a metod, kterých se při plánování využívá. Uvedené metody tvoří součást vědeckého zkoumání uvedené problematiky.
Keywords: čas symetrie; graf; kružnice; takt