METÓDY NA PODPORU ROZHODOVANIA O SPÔSOBE OBSTARÁVANIA MATERIÁLOVÝCH VSTUPOV VÝROBNÝCH PODNIKOV (Perner's Contacts, 2010)
Článok predstavuje prehľad metód, pomocou ktorých môže výrobný podnik uskutočniť kategorizáciu vstupných materiálových položiek do tried s rozličnou prioritou riadenia ich obstarávania, čo slúži ako podpora pre rozhodovanie o vhodnom spôsobe obstarávania jednotlivých vstupov.
Keywords: obstarávanie materiálových vstupov; analýza ABC a XYZ; matica EW; rozhodovacia kocka