ANALÝZA ORGANIZACE DOPRAVY PŘI AKCÍCH HROMADNÉHO CHARAKTERU V HRADCI KRÁLOVÉ (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá způsobem organizování dopravy při akcích hromadného charakteru v Hradci Králové. V článku jsou analyzovány dílčí organizační kroky mezi Dopravním podnikem města Hradce Králové, firmou provozující festivalový areál na hradeckém letišti FESTIVALPARK s r.o., magistrátem města Hradce Králové a Policií ČR.
Keywords: akce hromadného charakteru; organizace dopravy; kyvadlová doprava; vzájemná komunikace; osobní doprava