MOŽNOSTÍ ZAVÁDZANIA NOVÝCH TECHNOLOGICKÝCH PRVKOV V LOGISTICKÝCH CENTRÁCH A INTERMODÁLNYCH TERMINÁLOCH SÚVISIACICH SO ZVYŠOVANÍM KVALITY DOPRAVNÝCH SLUŽIEB (Perner's Contacts, 2010)
Príspevok sa zaoberá popisom a bližšou charakteristikou viacerých logistických centier a intermodálnych terminálov v Slovenskej republike s vyzdvihnutím ich pozitívnych vlastností a naopak poukázaním na oblasti, ktoré by potrebovali zavádzanie nových technologických prvkov. Tieto prvky by zabezpečili vyššiu kvalitatívnu úroveň dopravných služieb v daných oblastiach.
Keywords: logistické centrá; intermodálne terminály; dopravné služby; logistické služby